Beneficiile membrilor

Ce este Asociația BIMTECH?

Asociația BIMTECH este o organizație non-profit, fondată in anul 2016 conform Încheiere nr. 40 din Dosarul nr. 4212/204/2016 al Judecătoriei Câmpina, Prahova.

Din 2022, Asociația BIMTECH este chapter-ul oficial buildingSMART Romania

Care este misiunea si viziunea Asociației?

Misiunea Asociației este de a cerceta, dezvolta și implementa tehnologii în domeniul construcțiilor.

Viziunea Asociației este aceea de a îmbunătăți mediul construit prin BIM și de a consolida implicațiile conceptului BIM la nivelul sustenabilității.

Misiunea si viziunea Asociației înglobează integrarea conceptelor ce susțin filosofia BIM, motiv pentru care dorește să devina principalul promotor de dezvoltare pe acest domeniu, din România.

Cine sunt membrii fondatori?

Membrii fondatori ai Asociației sunt entuziaști ai tehnologiei și sustenabilității și activează în domeniul construcțiilor.

Ce fel de persoane sunt membri ai Asociației?

Printre membrii asociației se numără cadre academice, arhitecți, urbaniști, ingineri, constructori, jurisit, project manageri, antreprenori, persoane juridice, ONG-uri, instituții sau universități.

Membru al Asociației poate fi orice persoană fizică sau juridică din țară sau din străinătate, la cererea sa, cu obligația de a acționa permanent şi eficient pentru realizarea scopului şi obiectivelor Asociației, de a respecta cu strictețe statutul Asociației și regulamentul de organizare si funcționare (ROF).

Ce beneficii am ca membru al Asociației?

Membrii cotizanți primesc reduceri de 10% pentru acces la cursuri, workshop-uri, BIMcon si BIMathon, sau alte evenimente organizate de Asociația BIMTECH, au acces la canalul de Slack al asociației unde găsesc ultimele noutăți în domeniul BIM la nivel național și internațional, au acces facil la know-how-ul Asociației și pot găsi resurse utile pentru orice înseamnă BIM – template-uri, standarde, fișiere de lucru, ghiduri.

Membrii sunt primii care primesc noutăți privind Standardele BIM în dezvoltare în cadrul Asociației, participă la adunările generale și au un cuvânt de spus în direcția dezvoltării Asociației.

Cel mai importat, membrii participă activ la schimbarea paradigmei modului de a proiecta, construi si opera clădirile și pot îmbunătăți mediul construit prin BIM si implicațiile BIM la nivelul sustenabilității.

Ce presupune a deveni membru din punct de vedere financiar?

Pentru a-și atinge misiunea, Asociația are nevoie de suportul financiar al membrilor săi. Pragurile de cotizație anuală sunt următoarele:

  • Membru persoană fizică – 400 RON/an
  • Membru persoană juridică non-profit – 750 RON/an
  • Membru persoană juridică – 1.500 RON/an
  • Membru persoană fizică (student) – 100 RON/an

Plata cotizației se face pana la data de 30 Mai a anului curent și poate fi achitată anticipat, trimestrial sau anual. Prima cotizație se achită in momentul aderării ca membru.

Ok! Vreau să devin membru.

Primul pas este să completezi formularul din linkul de mai jos. După completare, formularul va fi analizat de către membrii din Consiliul Director, și dacă vei fi acceptat, vei primi pe mail Cererea de Aderare (completată deja în baza datelor introduse în formular) pe care trebuie să o semnezi și trimiti pe office @ bimtech . ro, împreună cu o copie după CI/BI.

Vei mai primi atașate:

  • O copie după Statutul Asociației
  • O copie după Regulamentul de Organizare și Funcționare (ROF)
  • Detaliile contului bancar în care să transferați prin ordin de plată sau depunere la ghișeu, cotizația anuală. Odată confirmată plata, veți fi devenit, oficial, MEMBRU BIMTECH!

Te așteptăm in echipă!

Formular înscriere: AICI

FollowLin.
...

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!