Domenii

Domeniile buildingSMART sunt grupuri deschise de specialiști din industrie care colaborează pentru a îmbunătăți mediul construit prin dezvoltarea de soluții și standarde deschise. Domeniile se concentrează asupra unui domeniu sau context specific. Răspunzând la cererile din partea industriei cu privire la problemele sau oportunitățile care trebuie abordate, domeniile inițiază proiecte. Proiectele sunt principalele mijloace prin care activitatea de standardizare este executată în mod oficial și funcționează în conformitate cu procesul buildingSMART.

Domeniile sunt gestionate de comitete de conducere robuste, formate prin nominalizarea experților recunoscuți ai industriei. Fiecare domeniu elaborează o foaie de parcurs strategică orientată către utilizatori, care include proiecte identificate care să livreze programul domeniului în beneficiul industriilor respective.

În plus față de comunicarea continuă pe parcursul anului, forumurile deschise ale domeniilor au loc în cadrul conferintei BIMcon, precum si intalniri recurente de-a lungul anilor.

Domeniul: Educație și certificare

Domeniul: Infrastructură

Domeniul: Construcții și Urbanism

Domeniul: Standarde si unelte bSI: IFC, IDS, bSDD, MVD, IDM, BCF

Domeniul: Juridic

Domeniul: Cercetare

FollowLin.
...

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!